Miért a Philips?

A Philips számos területen kimagasló minőségű termékeket alkot, de kiválóan beszéli az orvosi műszerek nyelvét is, különösen a képalkotó diagnosztika területén.Ennek köszönhetően az ügyfelei/felhasználói is megbízható eredményeket tudnak adni pácienseiknek, akik szívesen veszik igénybe szolgáltatásaikat újra meg újra.

Egy nagy múltú cég

A több, mint egy évszázados tapasztalatunk és a 450-nél is több innovációs termékünk és szolgáltatásunk birtokában készen állunk az egészségügy mai kihívásaira olyan megoldások megalkotásával, melyek minőségibb törődést biztosítanak több embernek alacsonyabb költségterhekkel. Ezt a 100 országban dolgozó, több, mint 37 000 alkalmazottunk biztosítja. Mindannyian elkötelezettek vagyunk hogy az élete meghatározott pillanataiban a legmegfelelőbb gondoskodást, megoldást biztosítsuk.

Megbízható szerviz szolgáltatás és szakmai háttér

Emberi életek múlnak a helyes diagnózison. Ezért szükséges egy megfelelő szerviz, szakembereket biztosító háttér, hogy a folyamatos karbantartások és ellenőrzések biztosítsák a műszerek megbízható működését. Mind e mellett termékspecialistáink segítik a legújabb alkalmazások megismertetését, ezzel is segítve és könnyítve a felhasználók munkáját és a legpontosabb diagnózis felállítását.

Folyamatos fejlődés

A cél, hogy összhangba hozzuk a felhasználó orvosok igényeit a legújabb technikai lehetőségekkel. Az elmúlt évtizedek szinte forradalmi egészségügyi fejlődése csak óriási fejlesztési költségekkel jöhettek létre. A Philips jelentős szerepet vállal ebben, ez kötelez minket arra, hogy minden tehetségünkkel és tudásunkkal az ügyfeleink rendelkezésére álljunk, termékeink és szolgáltatásaink terén egyaránt.

Hogy miben vagyunk mi mások?

miben jobb a philips ultrahang

Olyan értékek mentén végezzük tevékenységünket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy partnereinkkel hosszú távú, eredményes együttműködés alakuljon ki.
Számunkra fontos, hogy a legmagasabb etikai normák és gyakorlatok szerint működjünk.
A felelősségvállalás cégünk minden szintjén jelen van a vezetőktől a dolgozókig.
A pontosságot és precizitást elengedhetetlennek tartjuk munkavégzésünk és hétköznapi életünkben egyaránt.

Fontos alapelvünk a „megfelelő embert a megfelelő feladatra”, így partnereink biztosak lehetnek abban, hogy a megoldásra váró problémáik a megfelelő szakember segítségével kerülnek megoldásra.